miercuri, 27 iulie 2016

Costume de baie intregi Brașov

Costume de baie intregi Brașov

Costume de baie intregi Brașov
Tip costum: Întreg
Tip cupe: Întărite cu push-up detașabil
Tip slip: Clasic
Modalitate prindere slip:-
Un costum de baie întreg, ce îți va pune în valoare trupul și va ascunde micile imperfecțiuni. Nuanța închisă de pe abdomen subțiază talia, iar albul de pe cupe scoate în evidența bustul. În laterale, are atașate șnururi ce permit strângerea acestuia pe șolduri. Un costum de baie perfect pentru a ieși din anonimat!
Piscina din Brasov a ajuns celebra in toata tara, deja sunt multe persoane care vin la munte si pentru acesta atractie astfel este musai sa aveti un costum de baie elegant pentru o astfel de vizita!



Compoziție:
-80% poliamidă
-20% elastan
Importat din Polonia.
Costumul este confecționat din material elastic, ce revine la formă inițială, rezistent la UV, la clorul din piscină și nisip. Este recomandat a se spăla la 30 de grade. Slipul este dublat, pentru un maxim de discreție.
Vezi preturi aici http://costumedebaieintregi.ro/ Costume de baie intregi Brașov aici.

2 comentarii:

  1. Un costum de baie întreg deosebit! Im place mult ca nu este într-o singura culoare cum sunt majoritatea in ziua de astăzi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu un fotograf mai serios si niste echipament profesional se putea face niste poze de vis! Locatia super tare, acel soare poate face minuni pentru o camere foto profesionala!

    RăspundețiȘtergere